ALGEMENE VOORWAARDEN 

BLACK BIRD BOOTH is een product van Double S Events(Robert Vandammestraat 25, 8670 Koksijde – BTW0840.025344).

Double S Events doet zijn best om een uitstekende verhuurdienst te verlenen aan haar klanten.
Wij waarderen het vertrouwen dat u stelt in onze verhuurdienst en zetten alles in het werk om ten volle aan uw wensen te voldoen. 

Onze Black Bird Booths worden enkel en alleen geleverd en geïnstalleerd door medewerkers van Black Bird Booth. Eens de photobooth op een welbepaalde plaats geïnstalleerd is, mag deze niet meer verplaatst worden. 

Maximum 2 weken na uw feest krijgt u de volledige toegang tot alle genomen foto’s en/of fotostrookjes/postkaarten/video’s/GIFs,etc. We doen ons uiterste best om dit zo snel mogelijk na het event in orde te krijgen. 

Bij volgende situaties garanderen wij geen verdere werking van onze photobooth: 

  • Wanneer iemand vrijwillig of onvrijwillig de stekker uit het stopcontact haalt. 
  • Wanneer iemand de photobooth probeert te verplaatsen of te openen. 

Bij eventuele problemen/pannes/oncorrect functioneren/vragen/opmerkingen/... kan u ons tijdens de huurperiode bereiken op het telefoonnummer dat we u bezorgen (eretafel, feestlocatie,...).
Tot 1 uur ís nachts komen we ter plaatse om het probleem op te lossen, daarna bieden we geen on-site support meer, wel nog telefonische assistentie. Tenzij u koos voor een formule met assistentie ter plaatse via host/hostess. 

Onze Black Bird Booths slaan steeds de fotostrookjes op, zelfs als het printpapier op is of als de printer uit staat. Wij kunnen de ontbrekende fotostrookjes achteraf afdrukken en opsturen. 

Mocht de Black Bird Booth niet correct functioneren waarbij wij het probleem niet opgelost krijgen,
dan kunnen wij niet aansprakelijk gesteld worden voor de impact op het verdere verloop van het feest. 

Wanneer er tijdens de huurperiode minder afdrukken gemaakt werden dan het voorziene maximum aantal, kunnen achteraf geen bijkomende afdrukken gevraagd worden om alsnog aan het maximum te komen. 

Bij een annulatie van korter dan 1 maand voor de vooropgestelde huurdatum, wordt het voorschot aangewend voor de ondertussen gebeurde voorbereidingen. 

Tijdens de huurtermijn is de huurder aansprakelijk voor de Black Bird Booth. De huurders dragen de volle verantwoordelijkheid voor alle risico’s die zich kunnen voordoen (brand, diefstal,
eenvoudige verdwijning, beschadiging, ongeval, overmacht ... ).
De daaruit voortvloeiende minwaarde of schade van de installatie is ten laste van de huurder en/of zijn verzekering. Bij geschillen is het Belgische recht van toepassing. Enkel rechtbanken van het arrondissement Veurne zijn bevoegd. 

Black Bird Booth kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele vertragingen of tekortkomingen in het uitvoeren van dit contract die buiten de wil van het bedrijf zelf is.